BIOREZONANCA

Napisao/la Martina

Biorezonanca - priroda fenomena

Biorezonanca i čovjek

Sva zbivanja u prirodi doista su stalna razmjena informacija koja ima elektromagnetsku prirodu. Ovo je stalan proces koji se odvija po strogim pravilima i mi ga proučavamo - čime postižemo sposobnost saznanja važnih detalja o predmetu analize, a potom i korištenja tih podataka. Određeni bioritam specifičan je za sve žive organizme - i ljude. U ovom se slučaju trenutni proces naziva bio-rezonanca.

Priroda bioresonance nije u potpunosti otkrivena. Neki znanstvenici vjeruju da je to svojevrsni "puls planeta" - način na koji svemir kontrolira procese u njemu. To je vjerovatno informacijska energija Zemlje koja omogućuje živim bićima da se prilagode promjenama ekologije svijeta.

Bio-magnetske oscilacije proizvode bilo koje žive stanice. Plurićelijski organizmi stvaraju (u složenom) široko polje koje odašilje valove određene duljine. Kad su unutarnji organi zdravi i svi sustavi rade bez kvarova - elektromagnetski "profil" ("portret") ne razlikuje se od standardnog - onaj specifičan za zdravu osobu. Ali ako se bolest pojavi - bolest, virus ili infekcija - i "profil" se krši s novim frekvencijama, nazvanim "patološke".

Sarchuk VN, akademik s Međunarodne akademije energetskih informacijskih znanosti, kaže: „Strukturno fizičko ljudsko tijelo je sinergija svih stanica u organizmu. Stanice se stvaraju iz zasebnih atoma i molekula koje imaju svojstva nuklearnog i atomskog torzijskog polja, te su izvor formiranja za torzijska polja stanica. Sve u svemu, oni stvaraju torzijevo polje osobe - važan dio čitavog biološkog polja. To znači da struktura biološkog polja sadrži torzijsku komponentu koja nosi podatke o cijelom organizmu. Stoga energetska polja organizama imaju složenu strukturu koja uključuje svako energiju poznatu modernoj fizici “.

  • Ako ćete zamisliti živu stanicu organizma - otkrit ćete tijesnu električno nabijenu membranu oko nje. Kad mu se patogena virusna stanica približi - aktivira se efekt „odskoka“ s posljedičnom pulsacijom. Za nas je to vrsta "Opasnosti!" signal. Potrebno je samo svladati znanje o otkrivanju tih mikroskopskih signala i naučiti kako se što prije suprotstaviti opasnosti.

Dakle, biorezonantni test je u pregledu elektromagnetskog polja čovjeka i u potrazi za patološkim signalima određene frekvencije. Otkrivaju se vrlo minimalna odstupanja od standardnog stanja - a ne određuje se samo vrsta patogena, već i područje zahvaćenosti - koji je organ napadnut. Točnost takve dijagnostike je izuzetno - a ova je metoda jedna od najmanje skupih mogućih. Posljednje, ali ne najmanje bitno, jest činjenica da je naš uređaj potpuno bezopasan.  izvor: www.sensitiv-imago.com

 

izvor: alfa-med

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor:

Kategorija: