Zalogajčić

Dragi naši, uskoro počinje sa radom naša proizvodnja slastica. Slastice su bez dodanih šećera, umjetnih bojila, konzervansa, brašna, jaja, maslaca, margarina... baziraju se na zdravim masnoćama, orašastim plodovima, superhranom.... Proizvodnja je u našem Zadru.

Veselimo se početku rada i nadamo se da ćete uživati u #zdravomzalogajcicu iz #zdravanavikazadar

Pratite nas jer ćemo najaviti i koji dan besplatne degustacije. #zdravizalogajcic #zadar

Opširnije...

Plava Solarna Voda

U Ho’oponoponu, jedan od nezaobilaznih alata je Plava Solarna Voda.

Plava Solarna Voda je laka za napraviti, ukusna za piti, i vrlo moćna kao alat za čišćenje!

Sve što vam treba je staklena boca - plave boje!

Ono što je važno je da bocu punimo običnom vodom iz slavine, i da čep ne smije biti metalan. Može biti pluten, staklen, čak i plastičan, jedino ne metalan. Čep služi samo kao zaštita od prašine ili insekata koji jako vole ovu vodu.

- Bocu s vodom ćete držati na suncu između 15 minuta i sat vremena. Ako je držite duže, okus će joj postati slatkastiji.

Pijte ove vode što više možete, vrlo je ukusna i pitka. Nekako, naš je organizam prepoznaje, pa čak i oni ljudi koji kažu da inače malo piju, bez problema popiju po nekoliko litara. Pogotovo u vremenima kada nešto intenzivno čistite, preporuča se pijenje Plave Vode.

Zahvalite se vodi svaki put kad je pijete. Bez vode nas nebi bilo i zato se prema njoj odnosite sa poštovanjem i ljubavlju! <3 Što na kraju i mjenja kristalizaciju vode fizički, pa tako i djelovanje na naš organizam. :)

Plave boce kod nas se mogu naći od pola litre! 

MARIKKE kozmetika

Došli su novi proizvodi od MARIKKE kozmetike 😍 

Balzam za usne konoplja, naranča i vanilija

Novo Tinkturino savršenstvo! "Lily"

Ljiljan, poznat kao simbol sreće i ljepote, već dugo se koristi kod kožnih oboljenja.

Obnavlja nadraženo i upaljeno područje usana.

Ako imate problema sa ispucalim usnama i herpesima Lily je savršen za vas.Prirodni antivirus u kombinaciji sa ekstraktom Aloe Vere i Shea maslacem regenerira i čuva usnice!

Sapuni

Izaberite najbolje poklone za vaše najdraže. Nudimo Vam veliki izbor prirodnih, organskih proizvoda. #sapunoteka #cosmel #tinktura #bioroot i mnogi drugi. Navratite i uvjerite se u pristupačnost i najbolje cijene. Vaša Zdrava navika